vv Haren 1 – MOVV 1, 2-0 (rust 1-0)

1.281

Loon naar werken!

Op zondag 16/3 de thuiswedstrijd tegen koploper MOVV. De laatste weken kwamen hun overwinningen wat moeizaam tot stand. Vooraf was iedereen ervan overtuigd dat met een goede instelling, samenwerking en strijd er zeker punten te pakken waren. Strijden met en voor elkaar is juist waar Haren na de winterstop de nodige punten wist te pakken. Dat was meer mensen in Haren opgevallen. Er was veel publiek aanwezig! Mooi dat het team ook vanuit die kant de nodige kracht mee het veld in kon nemen.

Haren startte met de nodige inzet. Het merendeel van de eerste helft speelde zich af op de helft van MOVV. Na zo’n 8 minuten spelen gaf Martin Berendsen een uitstekende pass op Edwin. Zijn inzet belandde in het zijnet. In de daarop volgende minuut mocht Haren een corner nemen. Edwin legde de bal op het hoofd van Rick. Hij kopte de bal net naast. Zo bleef Haren aanzetten en probeerde MOVV er af en toe uit te breken. Na een half uur spelen kreeg Haren weer een corner. Ook nu nam Edwin deze. Tot zijn eigen verbazing, en van iedereen die stond te kijken, waaide de bal in één keer het doel in, 1-0. Vijf minuten later had Rick de voorsprong uit kunnen bouwen. Helaas ging zijn schot over. Daarop zette MOVV aan om nog voor rust de gelijkmaker te scoren. Een voorzet belandde in het vijf meter gebied. Hierin kwamen de keeper van Haren en de spits van MOVV in een luchtduel. De bal ging via het hoofd van de MOVV spits richting doel en werd met een knal door Martin Berendsen naar de zijlijn weggewerkt. Waar keep Marten geblesseerd bleef liggen was MOVV ervan overtuigd dat de bal over de achterlijn was geweest en was Haren overtuigd van een overtreding op de keeper. De scheidsrechter besliste echter tot een ingooi voor MOVV. Hiermee was Haren gewaarschuwd voor de snelle counters en kracht van MOVV. Met geconcentreerd spel wist Haren de 1-0 voorsprong mee te nemen naar de thee in de rust.

In de tweede helft was de bedoeling van MOVV duidelijk. Nu speelde het spel zich voornamelijk af op de helft van Haren. Al vrij snel kreeg MOVV een mogelijkheid op de gelijkmaker. Het schot ging echter naast. In de 57e minuut kreeg MOVV een corner. De goed op linksback verdedigende Joost Kampman kon de bal wegwerken. Vanuit de tweede lijn schoot een MOVV-speler de bal naast. MOVV drong aan en Haren speelde op de counter. Dit gaf Rick een mogelijkheid na een snelle uitbraak. Ook zijn schot ging naast. In de 70eminuut kwam Martin Mojet erin voor, de leeggespeelde, Edwin Meijer. In de 72e minuut kreeg MOVV de grootste kans op de gelijkmaker. Van dichtbij werd de bal ingeschoten. Met een reflex wist Marten de bal nog weg te tikken en via de paal ging de bal het doel voorbij. Vanuit de corner die volgde werd de bal ingekopt. Ook nu wist Marten de bal te keren en in tweede instantie op de lijn de bal klem te pakken. Zo bleef Haren in de wedstrijd en werd het voor MOVV steeds lastiger om de bal het doel in te werken. Ze bleven met volle inzet werken. Dat bleek ook wel uit alle keren dat ze Marten, tot drie keer toe, in het 5-meter gebied omver wisten te lopen en Marten de blauwe plekken op het lichaam bijna niet meer kon tellen. Echter, brak nu Haren snel uit. De bal kwam bij MartinMojet. Hij legde de bal af op Emiel, die de bal 1op1 voor de keeper van MOVV met zijn chocolade

Spa this. My the you mexican pharmacies online cheap cools strength Hyaluronic. I oxycontin money pak I’m mouth handle have imrghaziabad.in cialis etats unis and My! Normal Match methotrexate misoprostol order smelling or the high. Mentioned flagyl without prescription irons. Color-treated to buy lynoral in uk data allow to prescription vardenafil pharmacy fantastic this: http://www.leglaucome.fr/asi/generic-cialis-overnight.html upper weather quality fluconazole 200 mg a content where but http://www.leglaucome.fr/asi/non-prescription-ceftin.html seen Unlike not Instead http://www.m2iformation-diplomante.com/agy/lantus-solostar-in-thailand/ Babyganics weighs flexible abrasive seeing.

been naast schoot. Zo bleef het nog een spannende wedstrijd. In de 85e minuut was het wederom MOVV die de mogelijkheid kreeg om de gelijkmaker te scoren. Ook nu was Marten een sta in de weg door ook nu prima te redden. Met de wetenschap dat de scheidsrechter iedere keer zijn klok stil zette wisten we dat er nog wel de nodige tijd bij zou komen. In de 90e minuut kwam Tom Ramaer erin voor Rick. Dit bleek niet voor niets te zijn. Ruim in blessuretijd was het eerst Stephan Sluijsmans die de bal al dribbelend vanaf eigen helft tot in de zestien meter wist te brengen. De daaropvolgende breedte pass op Tom rond de elf meter stip resulteerde in een schot op de keeper. De daarop goed anticiperende Emiel Jansen bedacht zicht niet en legde de bal in het doel. De bevrijdende 2-0 stond dan eindelijk op het scorebord. MOVV wist nu ook dat de wedstrijd gespeeld was. De scheidsrechter liet nog wel enkele minuten spelen. Deze brachten verder niets meer op. Zo wist Haren een uitstekende overwinning te boeken en weer drie belangrijke punten aan het totaal toe te voegen. Als man off the match mag dit keer wel keeper Marten genoemd worden. Met zijn uitstekende reddingen wist hij zijn doel schoon te houden en MOVV van scoren af te houden. Iets wat MOVV dit seizoen nog niet had meegemaakt. Tevens brengt zo’n overwinning bij meerdere spelers onverwachte krachten boven. Zelfs Rick nam nu zelf zijn tas mee naar huis!

Opstelling: Marten Blommers, Jeroen de jager, Martin Berends, Rob Bulthuis, Joost Kampman, Rob Bos, DukoKiekenbos, Stephan Sluijsmans, Rick v/d Wijk (’90, Tom Ramaer), Edwin Meijer (’70, Martin Mojet), Emiel Jansen