Home / Breaking News / Geen trainingen voor de jeugd deze week (voorjaarsvakantie en gevoelstemp. van >10°C)

Zoals gebruikelijk zijn er tijdens de schoolvakanties geen trainingen.

Soms werd hier een uitzondering opgemaakt voor de oudere jeugd i.v.m. eventuele wedstrijden in het aansluitende weekend.  Maar vanwege de verwachte gevoelstemperatuur van meer dan -10°C (verwachting -16 tot -18°C) zullen ook deze trainingen niet door gaan. Ook gaan onze kabouters zaterdag 3 maart niet trainen!

FC Groningen houdt de traditie van de laatste jaren graag in stand om de kick-off …