Start kaboutervoetbal vv Haren zaterdag 14 september om 09.30 uur!

0 519

Vanaf zaterdag 14 september om 09.30 uur (let op: dit is een ander tijdstip dan vorig seizoen!) start kaboutervoetbal bij vv Haren. Voor de allerjongste kinderen is er bij vv Haren elke zaterdagmorgen voetbal voor de kabouters. Deze trainingen zijn er speciaal voor de kinderen tot 6 jaar, zowel jongens als meisjes.

Onder begeleiding van twee enthousiaste trainers maken de kabouters door middel van diverse oefeningen spelenderwijs kennis met de sport voetbal. De trainingen worden het gehele seizoen gegeven met uitzondering van de schoolvakanties en beginnen om 09.30 uur in het Welpenstadion van vv Haren, aan de linkerkant naast de kantine. Een training duurt +/- 50 minuten. Tussendoor is er een kleine ranja pauze en na afloop van de training nuttigen de kabouters gezamenlijk nog een gezonde snack.

Wil je een keer gezellig mee trainen? Dit is geheel vrijblijvend en mogelijk op elk moment. Is uw kind nog geen 4 jaar? Geen enkel probleem, vv Haren kent geen minimumleeftijd voor het kaboutervoetbal. Dus is uw zoon of dochter er klaar voor…. dan zijn wij dat ook!!

Aanmelden kan via de mail: kaboutervoetbal@vvharen.nl of bij het clubhuis van vv Haren.

Ben je 6 jaar of ouder? Kom dan eens gezellig “proeven” en meetrainen op dinsdagavond van 17.30 tot 18.30 uur bij onze JO7.

Laat een antwoord achter

Your email address will not be published.

Voor de website van vv Haren maken wij gebruikt van functionele en anonieme Analytics cookies. Wij zullen nooit cookies plaatsen voor het gebruik van marketingdoeleinden. Accepteren Meer informatie