Uitnodiging afscheidssymposium Theo Kok 6 december 2019

Namens Theo Kok delen wij graag voor onze leden/vrijwilligers onderstaande uitnodiging voor zijn afscheidssymposium bij het UMCG.

Uitnodiging afscheidssymposium Theo Kok 6 december 2019

‘Een middag over 40 jaar waarnemen’

Uitnodiging Afscheidssymposium Theo Kok, radioloog Medical Imaging Center, UMCG

Op vrijdagmiddag 6 december 2019 organiseren wij een symposium ter gelegenheid van de pensionering van Theo Kok, radioloog in het UMCG.

Theo is sinds 1 mei 1987 werkzaam in het UMCG met als aandachtsgebieden: kinderradiologie, mammaradiologie en abdominale radiologie met speciale aandacht voor de echografie. Zijn laatste werkdag is 14 oktober 2019.
In 1996 heeft Theo op 43-jarige leeftijd zijn eerste jeugdvoetbalwedstrijd gefloten.

Wij nodigen u hierbij van harte uit voor het symposium en de receptie.
Aanmelden kan tot 15 november 2019 via de link: Aanmelden afscheidssymposium Theo-Kok

Graag tot ziens op 6 december.

Namens het organiserend comité
Jan Pieter Pennings
Stephanie Schouwenburg- Stoppels

Bijlage: Uitnodiging afscheidssymposium Theo Kok 6 december 2019

Your email address will not be published.