UPDATE nieuwe (kunst-)grasvelden – Tot 15 augustus geen trainingen

UPDATE:

De werkzaamheden op ons Sportpark vorderen gestaag. Ook in de zomervakantie is en wordt er hard doorgewerkt aan het vervangen van onze kunstgrasvelden. De planning is om in de week van 26 augustus het eerste nieuwe veld op te leveren. Daarna volgt elke week 1 extra veld.

Op de velden naast de nieuwe kunstgrasvelden (dus naast het westveld, het JO8 veld, de 400 meter baan etc.) en het hoofdveld mag voorlopig nog niet getraind worden. We gaan in overleg met VV Gorecht om te kijken hoe we de komende periode de beschikbare trainingscapaciteit zo goed mogelijk kunnen gebruiken.

——–

Eerste bericht:

Het zal jullie misschien al wel opgevallen zijn: Op dit moment worden de kunstgrasvelden op ons sportpark vervangen. Én omdat we na de zomer graag ook weer op mooie echte grasvelden onze wedstrijden spelen, mag er tot 15 augustus op het echte gras ook niet gespeeld worden. Dat geldt niet alleen voor het hoofdveld en de tunnelvelden, maar ook voor ál het gras naast de voetbalvelden (dus naast het westveld, het JO8 veld, de 400 meter baan etc.).

Dit betekent dat er tot 15 augustus niet getraind kan worden en dus dat de kantine ook gesloten is.

Maar … zit vooral niet stil! Trap in de vakantie lekker tegen een bal en maak er heerlijke (vrije) weken van. We zien jullie graag weer na de zomervakantie!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.