Home / Onze Club / Reglementen Clubtenue

Reglementen Clubtenue

De vv Haren wil de herkenbaarheid van haar jeugdleden vergroten, door de jeugd rondom de wedstrijden en van / naar de trainingen, in een outfit van de v.v. Haren te steken. Voor de spelers in de F-, E- en D-teams is gekozen voor een trainingspak (broek en jack) en voor de spelers in de C-, B- en A-teams zijn de zogenaamde tops aangeschaft (een soort anorak). De kleding heeft een opdruk met clublogo, clubnaam en een label binnenin met een uniek nummer dat op naam van de spelers wordt uitgegeven. De Vrienden van vv Haren, de voetbalvereniging zelf en sponsor Salomon’s Metalen uit Groningen hebben het financieel mogelijk gemaakt.

Bijdrage
De vereniging vraagt van ieder jeugdlid € 5,- per seizoen als eigen bijdrage voor deze cluboutfit. Voor dat bedrag kan de kleding het gehele seizoen door de jeugdspeler gebruikt worden.

Kleding op naam uitgegeven
De kleding wordt uitgegeven op naam van de speler, door het te verbinden aan het unieke kledingnummer.

Gebruik van de cluboutfit

• Het dragen van deze kleding wordt een regel binnen de jeugdafdeling;
  • De trainingspakken en tops worden gedragen door alle jeugdspelers naar de wedstrijden;
  • Tijdens de warming-up en wisselbeurt mag de kleding gedragen worden;
  • Deze kleding mag gedragen worden op weg naar de trainingen;
  • Er mag NIET in de kleding getraind worden. Dit heeft als reden, dat we de materialen zo lang mogelijk representatief en netjes willen houden.

Onjuist gebruik outfit of niet dragen van de kleding
Wordt kleding toch gedragen tijdens de training, dan wordt de speler uitgesloten van de training. Bij het niet dragen van de kleding naar de wedstrijden wordt de speler voor één helft als wisselspeler aangewezen.

Verlies van outfit
Als een speler zijn outfit (gedeeltelijk) kwijt raakt, is hij of zij de vervangende waarde van de cluboutfit verschuldigd. Hiervoor krijgt de speler een nieuwe cluboutfit.

Schade aan de outfit
Schade aan de outfit moet gemeld worden aan het jeugdbestuur. Hieraan kunnen kosten worden verbonden.

Er uitgegroeid?
Periodiek zal er een ruilbeurs zijn van de kleding, zodat iedere speler weer de juiste maat heeft. De unieke kledingnummers worden geregistreerd op de nieuwe gebruiker.

Einde lidmaatschap vv Haren of overstap naar de senioren
Bij het beëindigen van het lidmaatschap bij de vv Haren of overgang naar de senioren wordt de cluboutfit ingeleverd bij het jeugdbestuur. Bij het niet inleveren van de cluboutfit wordt de vervangende waarde in rekening gebracht door de vv Haren.