Geef je nu op voor de Reanimatiecursus / AED training op maandag 04 of maandag 11 maart 2019

0 702

Bij nood zijn de eerste 6 minuten van levensbelang!!!
Wij hechten er als vv Haren veel waarde aan om onze leden, vrijwilligers en trainers te leren dat zij dan snel en goed kunnen handelen. Daarom bieden wij zoals ieder jaar weer een gratis cursus reanimatie / AED aan voor onze leden, vrijwilligers en trainers.

Het bedienen van een AED is relatief eenvoudig te leren. Uitleg over het gebruik van een AED is een vast onderdeel van een reanimatiecursus. Tijdens deze cursus leer je in een paar uur hoe je moet handelen bij een circulatiestilstand. Je krijgt praktische oefeningen om de reanimatiestappen onder de knie te krijgen. Dit gebeurt met een oefenpop en een AED-trainer.

De cursus is op maandag 04 maart 2019 en/of maandag 11 maart 2019, aanvang 19.30 uur in ons clubhuis.

Wegen het succes qua aanmeldingen hebben wij dit jaar ook gekozen voor 2 cursus avonden, mochten wij minder aanmeldingen ontvangen dan kunnen wij besluiten om er één cursus avond van te maken.

Wil je bij opgave jouw voorkeur qua datum aangeven, beide dagen als voorkeur aangeven mag altijd!

Opgeven kan voor 1 maart 2019 via pascal@vvharen.nl

Laat een antwoord achter

Your email address will not be published.

Voor de website van vv Haren maken wij gebruikt van functionele en anonieme Analytics cookies. Wij zullen nooit cookies plaatsen voor het gebruik van marketingdoeleinden. Accepteren Meer informatie