Home / Nieuws / Archief / Sergio Padt geeft vanavond training aan de D-ers van vv Haren
Oranje is ING, Oranje is liefde voor voetbal!

Sergio Padt geeft vanavond training aan de D-ers van vv Haren

Vanavond krijgen de D-ers van vv Haren een speciale training van niemand minder dan FC Groningen doelman Sergio Padt.

Ook dit jaar heeft assistent trainer van D2, Jeroen Viel via zijn connecties bij FC Groningen een speler bereidt gevonden om een training te verzorgen aan alle D pupillen van vv Haren. Vorig jaar had Jeroen Bryan Linssen geregeld. Dit jaar is het de beurt aan Sergio Padt.

Sergio, geboren op 6 juni 1990, speelt al sinds 2014 voor FC Groningen en maakt zijn debuut in het 1e elftal op 17 juli 2014 in de uitwedstrijd tegen Aberdeen. In totaal heeft hij tot nu toe 105 wedstrijden gespeeld voor de FC.

De training zal gegeven worden van 18:30 tot 19:30.

Competitie indeling vv Haren 1 seizoen 2017-2018 – 4e klasse B zondag

vv Haren 1 mag het in het seizoen 2017-2018 opnemen tegen de volgende tegenstanders: Bakkeveen …