Verslag Amicitia VMC E3 – vv Haren E2

1.236

Zaterdag mochten we weer de wei in. Het bevroren dauw op het veld gaf aan dat er hard gewerkt moest worden om warm te blijven. Veel bewegen dus. We moesten tegen Amicitia VMC aan de Helperzoom.

We spraken af om op de fiets te gaan. ( daar was niet iedereen het mee eens). Mirzal en Edi waren verhinderd. We begonnen met 8 tegen 8 zodat er 1wissel was.  Haren begon gelijk met veel druk te zetten en dat resulteerde in een bal op de lat van Ali en op de paal van Tim. Amicitia was gewaarschuwd!

Er werd goed gekeken naar de vrije man en overgespeeld geen slappe passes maar strak ingespeeld, prachtig. De eerste goal werd er een goede voorzet van Jamie snel afgerond door Tim 0-1. Even later werd de bal weer tegen de lat geschoten door Marijn de teruggekaatste bal werd door Ali ook tegen de lat geschoten en door Tim ingekopt, 0-2 eigenlijk ging deze aanval zo snel dat de keeper en de verdediging niet zagen wat er allemaal gebeurde.

Amicitia maakte het nog even spannend om het vlak voor rust 1-2 te maken. Einar had al een paar keer een aantal schoten klemvast of weggestompt maar kon dit schot niet keren.  Rust. Er werd in de rustdoor de spelers gezegd dat als we met zijn allen gaan verdedigen het wel 1-2 moet blijven en we als winnaar van het veld gaan.  Heel erg goed idee vond iedereen de leiders dachten daar wel anders over. De beste verdediging is de aanvallen zo blijf je ook lekker warm. De 2e helft begon en het was E2 die vol gas zette. Amicitia kwam er niet meer aan te pas. Iqrab gaf een mooie pass op Tim die schoot de bal langs de keeper 1-3 singulair 10mg. Tim gaf een mooie harde bal voor de goal langs en Ali tikte hem beheerst binnen 1-4.  Nino pakte de bal af na een aanval van Amicitia en dribbelde naar de goal toe de keeper kwam goed uit zijn doel maar Nino bleef koelbloedig en lopte de bal over de keeper heen 1-5. Simon pakte voor de zoveelste keer de bal van de spits af en speelde over naar Nino die speelde gelijk in op Marijn die hem beheerst naast de keeper schoot 1-6 . Alain gaf een hele mooie voorzet op Marijn die de bal mooi intikte 1-7.  Alain schoot de bal op doel en met een mooie boog verdween hij achter de keeper ,1-9  de 1-8 heb ik gemist zal Tim wel weer zijn geweest.