Wedstrijdverslag Actief JO10 – VV Haren JO10-1

De eerste wedstrijd van het seizoen, even wennen, maar prima gespeeld

Afgelopen zaterdag heeft de JO-10 de eerste wedstrijd van het seizoen gespeeld. Ze speelden uit tegen Actief in Eelde.
Het ging van begin tot eind gelijk op, iedereen speelde heel goed samen en we gingen de rust in met een kleine voorsprong. De tegenpartij had uiteraard ook goede momenten. In de 2e helft kwam de tegenpartij helaas al snel op voorsprong, maar we wisten het nog gelijk te trekken naar de eindstand van 7-7.
Iedereen heeft er hard voor gestreden en zich keurig gedragen, ook het wisselen tijdens de wedstrijd, geregeld door Mariska, ging hartstikke goed en dus zijn we heel blij met het eindresultaat. Wat een toppers! Super gedaan en op naar de volgende wedstrijd.

Your email address will not be published.